Sunday, July 01, 2007

Eesti ilm on külm ja kole... ja üldse :)

Eesti on küll väga ilus ja armas koht, aga kus on see ilus suvi siis, kui on selleks aeg? Ei ole ju. Siis kui mul olid eksamid ja oli tarvis uurimustöid kirjutada ja tundide viisi raamatukogus istuda - siis paistis päike ja väljas oli mõnusalt soe. Nüüd on väljas külm ja jahe...
SEEGA, lähme Küprosele puhkama! Üheotsapilet Istanbuli maksis miski 1200 EEKu Riiast, seega kiitus AirBalticu jaanipäevakampaaniale. Istanbulis passima ei hakka, hääletame kohe Efesose poole (kui sinna öömaja ei saa, siis jääme ööks Izmiri), seejärel Pamukkale, ning siis rannikule ... Marmaris, Sinine laguun, Antalya... Ja Küpros! Küprosel alguses siis Türgi-Küpros ja siis Kreeka-Küpros ja pärast jälle tagasi mandrile (Türki), sealt Istanbuli ... siis on kuupäev juba 19.juuli. Draaxi paneme lennukile ja ise hääletama! Vist üks Ukraina-Poola tšikk tuleb koos minuga -> suund Burgas, Sofia, Belgrad, Novi Sad, Budapest, Bratislava, Krakow -> Eesti!
Ja kui Eestis tagasi olla, siis korra Saaremaale (on ikka Saaremaal see asi?) ja siis vaatame.. kõige tõenäolisemalt Ukraina, Gruusia, Aremeenia, Azerbatšaan (kurat mulle ei jää meelde kuidas see kirjutatakse)... kui aega on siis kas Süüria või Iraan.. kui praegu ei jõua, siis talve poole :)
Ahjaa... ja projekti rahastusotsus selgub 11. juuli :)

Aga puhkus on ukse taga ;)

No comments: