Sunday, June 21, 2009

Vaataks üle esimese poolaasta ja heidaks pilgu järgmisele poolaastale :)



Nii, eelmise poolaasta ülesannetest on edukalt sooritatud see osa, mis hõlmas õpinguid ja bakalaureuse kraadi kätte saamist. Tunnistuse andis üle dekaan, lõpetamisel 18.06.2009.


Siin on ka väike tunnistus sellest, et baka on nüüd käes :)


Siis vajab tähelepanu ka üks kiireloomuline asi. Oravakese kassipojad on juba päris suured - 24 päeva vanad. Nende nimed on Pätu, Al Capone, Kriimu ja Tupsutäpi. Ainsana on tulevase kodu endale leidnud Tupsutäpi, teised alles otsivad. Kui keegi teab kedagi või tahaks ise endale kassipoega, andke teada! Täna jõid Kriimu ja Tupsutäpi esimest korda kausist piima, Tupsutäpi oskab juba natukene nurruda ka.


Pätu - otsib kodu!


Kriimu - otsib kodu!



Al Capone - otsib kodu!


Tupsutäpi :)

Ja nüüd edasi ülejäänud lubadustega - magistrisse sisse astumine seisab alles ees, selle jaoks on mul juba üks kavand kolmest valmis ja juhendaja ka olemas.
Itaalia õpingud ja dokumendid on ka korras, alles hiljuti viisin ära oma viimase õppelepingu muudatuse.
Märtsi USA reis oli edukalt organiseeritud, suutsin saavutada küllaltki maksimaalse kvaliteedi minimaalse hinnaga. Järgmised katsumused ootavad ees seoses Uus-Meremaa (november 2009), Malaisia (jaanuar 2010) ja USA - Läänerannik ja Havai (märts 2010) reisidega.
Muide siinkohal tasub ära märkida estravel, kes on mind viimasel ajal kurjaks teinud - olles lojaalne klient olen ma kogunud küllaltki palju boonuspunkte (paarituhande krooni eest) ja need õnnestus neil ilma ette hoiatamata ära tühistada. Lisaks sellele on lihtsalt hale, et nad pakuvad Singapuri Õhu pileteid täpselt poole kallima hinnaga kui kodulehelt saadaval on.
Positiivse poole pealt üllatas reisima.net, kes suudab algusega Helsingist pakkuda KLM'i pileteid Hiinasse hinnaga 5400.- Hind ei ole isegi üllatav, aga just see, et nad suudavad leida piletid, mida mina ei suuda.
Projektikirjutamine on praegu küllaltki tagaplaanil, peaks midagi tegema näiteks 1. septembri tähtajaks. Selle eest olen ma kevadel käinud kaugetes kohtades nagu Hiiumaa ja Läänemaa ja harinud noori. Ja isegi vene noori sai haritud (keelepraktika missugune).
Oma parteilise kuuluvusega on lugu keeruline - arvasin, et olen puha parteitu, aga selgus, et likvideerimisel olnud erakond muutis oma nime, kogus 50 uut liiget, muutis suunitlust ja tegutseb hoolega edasi. Esimese hooga kavatsesin välja astuda, praegu mõtlen selle üle ja uurin, mida nad ka teha kavatsevad.
Raamatute lugemisega on natukene keerulisem olnud ja suures osas on see piirdunud akadeemilise kirjandusega. Mõned reisiraamatud sekka.

Nii, nüüd on tehtud asjad üle vaadatud, ees ootab aga veel pool aastat :) Järgmise nädala olen Ungari-Austria kandis, seejärel tulen tagasi, et läbida mõned vestlused magistriõppe jaoks. Vahepeale jääb trip.ee üritus Põlvamaal. Peale seda seisab ees CS/HC suvelaagri korraldamine, mille miinimumeesmärk on kokku saada 12 inimest (siis ei jää vähemalt kahjumisse).
Ja edasi tahaks ikkagi suve teises pooles jõuda Taga-Kaukaasiasse või Lähis-Itta. Iraan oleks parim variant. Ideed ja ettepanekud on teretulnud.
Ja sügisel siis loodetavasti magistriõpe.

Ahh, aitab ka praegu. Lisan ühe viimase aja parima killu õpetajate lehest.






No comments: