Wednesday, September 26, 2007

Fucked-Up


Nädalavahetus möödus siis seekord päris tormakalt. Reedel oli HC Estonia meeting, kuhu me siis Katrini ja Sofiaga läksime. Rahvast oli koos nagu murdu, paljud juba teadsid üksteist, mingit tutvustamist eriti ei olnud. See-eest sai suheldud küll ja natukene vähem ning mõned klaasid õlut ära joodud. Hamba täide tuli ära, see on muidugi omaette tore asi kui pidevalt õlle maitse asemel tunned rohu maitset. Kella 12st tormasime Katiga Venus Clubi (enne 24.00 oli tasuta sissepääs). Muusika oli talutav, seltskond aga mitte. Seega tantsime pool tunnikest ja suundusime tagasi Patricku pubisse. Sealt hakkas rahvas just edasi liikuma - eks ühinesime meiegi siis. Sihtkohaks oli mingi X koht, kus pidi toimuma n-ö Fuck-Up Party. Kui poole tee peal üks prantsuse (?) noormees avastas, et tal jäi midagi maha, siis suundus ta koos ühe Eesti tüübiga tagasi asja ära tooma, ning see hetk avastas mingi blond tibi, et ta peab tingimata vedama kogu välismaalaste seltskonna Bon-Boni. Välismaalased, manipuleeritavad nagu nad olid, läksidki (jama klubi, jama muusika, lisaks jätta veel teised niimoodi maha). Meie Katriniga pöördusime tagasi selle seltskonna juurde, kes oli teel Fucked-Up Party suunas.
Ja see pidu oli tõesti FUCKED-UP nagu. Tallinna südalinnas, otse pilvelõhkujate vahel oli
üks väike maja ja selle maja esimesel korrusel oli pidu. Oli muusika. Mingi kommimuusika. Pudelid ja süstlad seinte ääres. Kuskil nurgas magas üks tüüp. Kõigil olid oma joogid ja mitte ainult joogid. Kaks tüdrukut vajusid suudeldes ühte nurka okse sisse. Ja siis tuli lp härra kaitseministri poeg ja hakkas nurgast okset harjaga kokku tõmbama. Hea, et ma SL Õhtulehe ajakirjanik ei ole :) Aga see pidu oli tõesti.. fucked-up.

Võtsime siis ka nagu üritusest osa :)


Nurgas oli nii seda ...


... kui teist

Lasime sealt Katiga suht ruttu jalga ja suundusime tutvuma veel avastamata kohtadega. Ratsu baar on selline koht, kus on disko:) Jeee! Selle eest on tasuta sissepääs:)
Lasso striptiisibaari tahtsime ka minna, aga seal ei olnud see õhtu mehi. Aga kui mehed on, siis lähme järgmine kord:)

No comments: